NAVLAKA ZA POVECANJE PENISA

Šifra proizvoda:

170155

NAVLAKA ZA POVECANJE PENISA U PLAVOJ BOJI

Cena:

1290 RSD

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

PENIS NAVLAKA ILI NAVLAKA ZA VIBRATOR.

OVU NAVLAKU MOZETE KORISTITI KAO NAVLAKU ZA PENIS ILI KAO NAVLAKU ZA VIBRATOR I ONA CE GA UCINITI VECIM I DEBLJIM. DUZINA NAVLAKE ZA PENIS JE OKO 15 CM A RASTEGLJIVA JE TAKO DA CE ODGOVARATI SVIM DEBLJINAMA PENISA.

NAVLAKA ZA PENIS PRODUZICE VAS PENIS ZA OKO 2 CM U DUZINU I UCINICE GA MASIVNIJIM. OVU KAO I MNOGE DRUGE NAVLAKE ZA PENIS MOZETE NACI U NASEM EROTIC SHOPU VASI SNOVI U DISKRETNOM ZAVUCENOM AMBIJENTU TRZNOG CENTRA BANJCA.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ovu navlaku  koristite sa LUBRIKANTOM ,radi lakseg navlacenja i  lepseg i stimulisanijeg dozivljaja .Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu.Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije.Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

           LUBRIKANT                  TOY CLEANER

 

 LUBRIKANTCISTAC ZA IGRACKE